Информация за доставката

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА


Използвани термини

Заявител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.


Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от заявителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

не се извършва продажба на лица под 18г.

начин на плащане и доставка може да виждате при финализиране на поръчката.

всички закупени продукти ще бъдат доставени с куриерска фирма еконт в цялата страна, възможни опци доставка до адрес или до офис на еконт.

цената на доставката се определя от размера на продукта , тегло сума по наложен платеж и район до който ще бъде доставен.

преблизителна цена на доставка до офис на еконт 4,-лв.

преблизителна цена на доставка до офис на еконт 6,-лв.

За да направи поръчка, заявителя трябва да попълни необходимите данни на указаните места.


Възможно е данните на получателя да са различни от данните на заявителя на поръчката. При този случай плащането трябва да се извърши предварително, след което ще се достави на адреса на получателя.


При възможност доставката ще бъде извършена от куриер в посочения от подателя час на доставка. Ако това се окаже невъзможно представител на магазина ще се свърже с подателя за уточняване на друг ден и час за доставка.


При поръчка на обща стойност над 199.99 лв. стойността на доставката е за сметка на магазина.Проблеми при доставка

Ако забавянето на доставката или по-ранното и изпълнение от посочения от Вас времеви интервал не е поради причини, възникнали от Ваша страна повторната доставка е за сметка на магазина.


При нужда от повторно идване на куриер по Ваша доставка по причини, възникнали от Ваша страна, Вие поемате разходите по повторната доставка. Причини от Ваша страна могат да бъдат Вашето или на упълномощен от Вас човек отсъствие, който да приеме доставката и да извърши плащането, когато то е заявено в брой.


Време на доставка

Доставките се извършват от 9.00 ч до 18.00 ч в работни дни.

Доставката на вашите поръчки се изпълнява от 1(един) до 3 (три) работни дни, считано от датата на заявката, ако е направена до 15 часа. Ако е направена след този час за начало се взима следващия работен ден.


Услугата "Доставка във фиксиран час" се заплаща винаги от клиента и трябва да е в интервала 10.30 – 17.30 ч. Стойността на тази услуга е 2.40 лв и се заплаща на куриера.

! Тази сума не е калкулирана в цената на доставката.


! Когато плащането на поръчката е по банков път /платежно нареждане, вносна бележка/ за дата на заявката се смята деня на получаване на плащането по сметката на МАГАЗИНА.


В този случай служител на www.ecigarette.com ще се свърже с Вас веднага след потвърждението за извършено плащане и ще Ви каже кога ще пристигне Вашата доставка.


Този вид доставка важи на територията на цялата страна.


Цени за доставка


Поръчка

Вашите поръчки се приемат само по електронен път чрез електронния магазин или по мобилен тел. 0896699961.


Моля бъдете внимателни при въвеждането на Вашият имейл адрес, защото потвърждението на поръчката при заплащане в брой, наложен платеж, пейпал и банков път се осъществява чрез него.


Системата ще Ви информира, че поръчката Ви е приета. Още при финализирането на Вашата поръчка, ще можете да видите всички продукти, които купувате, размера на сумата, която ще платите, начинът на плащане, адресът на доставка. Ако забележите някаква неточност в попълнените от Вас данни, моля обадете ни се незабавно.Приемане на поръчки

Всички поръчки, които подавате към www.ecigarette.com се приемат 24 в денонощието.